Всички знаменитости са през цялото време във всички обективи. Няма значение дали отиват на официално събитие или просто се разхождат в парка.

От  вече ви разкрихме Показахме ви и 

Те са обект на публичен интерес затова е много важно да изглеждат добре през цялото време. Селена Гомес този път буквално изби рибата и стана обект на подигравки от страна на фенове и меломани.

Всички знаменитости знаят последствията от неправилното използване на солариум и, че ако вложат малко повече ресурс и време в това по-скоро ще заприличат като пиле на скара.

Въпреки това много известни личности са почитатели на това „лекарство” за душата и смятат, че така изглеждат по-свежи.

26-годишната Селена Гомес се появи на премиерата на филма „Мъртвите не умират”, която се проведе в Нюйоркския музей за модерно изкуство. Тя бе заложила на луксозна черна рокля с прекалено много перушина, оголена груд и... оранжев цвят на кожата.

Ужасяващият й тен, който изглежда крайно неестествено, изигра лоша шега на звездата. Селена изглеждаше по-скоро мръсна, отколкото със секси загар. Защо обаче тя не се е поучила от грешките си?

Отви припомняме, че певицата и актриса преди година отново се появи с прекалено тъмен загар и отнесе доста подигравки. Уви, те явно грам не са я притеснили.

Сега на мода са естественият тен и тон на кожата. Те изглеждат много по-привлекателно от оранжевото, получено от солариума./

Харесайте където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!