Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с участието си в сълзливото шоу "Имаш поща", се е развел със съпругата си след 19-годишен семеен живот, съобщи самият той.

"С Мария останахме приятели, но вече не сме съпрузи. Не съм анализирал по-надълбоко причините, които доведоха до разпадането на брака ни, но след раздялата всеки пое по път, по който изглежда видимо щастлив. Естествено, общият знаменател - децата, ни събира много често. Няма търкания, негативизъм, напрежение...", призна пощальонът Пейо пред бившата си колежка в несъществуващото вече шоу - Гала.

Децата му приели раздялата на родителите си също без драма. Дъщерята Виктория ще навърши 19 след месец, а Кристиан - 18 след пет. "За нас беше най-важно, че те казаха: "Какво толкова се променя, ти си ни баща, ти си ни майка и ще продължите да се грижите за нас", доволен и Пейо.

Доскорошната му съпруга е завършила Музукалната академия с виолончело. Мария обаче избра да се реализира в друго поприще - тя управляваше фризьорки залон. И децата на на Пейо са наследили музикалния нюх на родителите си. Преди време Виктория пеееше в детския хор Щурче, а Кристиан свири на китара.