Кралски биограф хвърли истинска бомба с разкритията, които направи за връзката и брака на херцогиня Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям.

Преди време от  ви показахме .

Освен това от  споделихме с вас и .

Тайните, които изнесе този кралски биограв разтърсиха цяла Великобритания, а скандалът е меко казано голям. Свързани с драмата са любимците от кралското семейство и спрягани за идеалната двойка – Кейт и Уилям, а явно нищо не изглежда така, както ни се иска.

Явно романтичната любовна история между двамата е била четена по диагонал. „Наистина исках да повярвам, в идеалната приказка, че кралските особи през 21 век се женят по любов с обикновените хора”, казва биографът.

През годините подозренията му само се засилили. Сладките усмивки на Кейт, безразличието на Уилям към неговата съпруга (което той не знае как или не смята за необходимо да крие) и всичко това на фона на слуховете за изневярата на принца, които понякога влизат в пресата.

Явно са си мислели, че ще минат години, преди светът да разбере истината, но явно това се случва по-рано.

Ето какво казва кралският биограф Кати Никол за Уилям и Кейт:

„През 2007 година след още една раздяла, Уилям взе Кейт на Сейшелите, където двойката влезе в таен „пакт за ангажираност”. Уилям наследил страна от задълженията на баща си и е знаел, че е загуби прекалено много, ако Кейт не му даде гаранции, че няма да разтрогне брака им.

Тогава те подписаха договор. Уилям каза на Кейт, че двамата трябва да изглеждат идеални пред всички, за да нямат проблеми.”

Интересното е, че гаранциите са били дадени устно и няма „писмо, което да ги гарантира”, да доказва реално такова нещо има и извън пресата.

Още преди да й предложи брак обаче вамата не са били в перфектна хармония, а Уилям понякога кривваше в ляво.

Първо беше Анна. Тя бе загубила баща си, бизнесмена Джордж Слоун в трагичен инцидент. Тя и Уилям бяха свързани заради загубата на родителите си. Момичето стана богата наследница, но принцът не я хареса достатъчно. После последва връзката му с Изабела Калторп, но уви, отново без успех.

Последваха и още жени, но уви, но той търсеше най-подходящата. Коя по-подходяща от Катрин?

Марсия Муди пише в биографична книга, че Кейт през всички тези години е приличала на стари дрехи, които вечно са били порязвани”.

А по-късно дошло и твърдението на друг кралски биограф – Андрю Мортън:

„Упорито и силно Уилям потисна Кейт и понякога я приемаше за даденост, като се отнасяше към нея като със слуга, а не като към приятел.”

Това не е жълта преса, а твърдения на кралски биографи.

Кейт пък мечтаеше за за „някого”, а за принц. Кралски статут, осигурен живот в двореца и прислужници. Заложите бяха големи. Тя никога не се е стремяла към кариера.

Съседка на Кейт, още преди тя да се омъжи за Уилям казва следното: „Тя не работеше, водеше безделен живот, а умът й бе зает от мечти за скъп курорти и барове. Ясно е защо принцът се колебаеше дали да се ожени за нея до последния момент”.

Уилям сякаш дори не се радва достатъчно на дечицата си. Само забележете как Уилям държи наследника си и как го прави Хари.

Дали Кейт е получила щастливият билет за кралското семейство. Едва ли, по-скоро е платила с живота си за това. Бракът с уговорка не носи нищо хубаво. Въпреки получения кралски статут, щастието понякога е по-важно/

Харесайте където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!