Селекцията в Левски за новия сезон ще стартира с привличането на трима млади играчи от Септември. Това са Асен Чандъров, Здравко Димитров и Георги Русев. За Димитров интерес имаше и от ЦСКА-София и Румъния, но 26-кратните шампиони са изпреварили конкуренцията, като са поискали и тримата таланти.

Според запознати от Левски ще платят 500 000 лева за тях. Неслучайно ащата на Асен и благодетел на Септември Румен Чандъров беше забелязан в близост до ръководители на Левски в ложата на "Васил Левски" при загубата от ЦСКА-София с 0:2. Асен Чандъров е бил част от школата на Левски, но не успява да се наложи и се мести в Септември. Той изиграва 33 мача в Първа лига през този сезон, като има 4 гола и 4 асистенции.

Димитров е участвал в 28 срещи и е вкарал 2 попадения. Русев е част от Септември от миналото лято, като преди това игра в Испания. Общото между тримата е, че са родени през 1998 година. Така те кореспондират с изразената амбиция на новото ръководство на набляга на млади и перспективни българи за сметка на чужденците.

"Меридиан Мач"