Едва ли има жена, която не иска винаги да изглежда перфектно в очите на мъжете, да поразява с външния си вид и да предизвиква само възхитителни погледи. Макар господата да твърдят, че за тях няма по-голямо значение от вътрешната красота, не всеки е готов да "копае" в женската душа, за да види колко е нежна, грижовна и уникална е тя.

Дамите са наясно, че мъжете обичат с очите си и се подлагат на куп мъчения, за да ги накарат да се обърнат след тях и да ги предразположат към запознанство. Често обаче представителите на силния пол обръщат внимание на неща, за които жените дори и не подозират.

Може би ще се изненадате, но господата изобщо не забелязват какъв цвят е косата ви. Когато се запознават с вас, те гледат съвсем друго. И днес от ще ви разкажем малко повече за петте неща, на които мъжете обръщат внимание, когато се запознават с една дама. 

Започваме с обувките. Жената винаги трябва да бъде с чисти и поддържани обувки, защото отношението й към това, което е сложила на краката си, говори много го отношението й към себе си. 

И не е е задължително винаги да сте на високи токчета!  

Понякога се случва най-обикновените бели гуменки, съчетани със светлосини дънки mom-fit, да изглеждат много по-добре от пола и небрежни балеринки.

Маникюрът също сред първите неща, които се набиват в очите на един мъж. Ноктите на жената, която се грижи за себе си, трябва винаги да изглеждат добре.

Не е нужно непрестанно да пръскате пари за дълги нокти с яркочервено покритие. Достатъчно е просто редовно да ги изпилявате  и да контролирате състоянието на кутикулата.

Нещо много странно, на което представителите на силния пол обръщат внимание, е как дънките, които сте обули, стоят на талията ви.

Това говори много за умението ви правилно да избирате дрехите. 

Ако панталонът е пристегнал толкова силно областта около корема ви и той буквално излиза и виси над него, това означава само едно - че не знаете колко комично изглеждате отстрани и изобщо нямате усет как да се обличате! 

Косата също е едно от нещата, на които мъжкият поглед се спира при първа среща. Това далеч не означава, че всеки ден трябва да си правите сложни прически. 

Можете да носите косата си спусната или пък да я сплетете. Най-важното е тя да е добре сресана, чиста и да мирише хубаво. 

Изборът ви на бельо също е много важен.

Разбира се, на първа среща никой не смята да гледа под дрехите ви, но ако презрамките на сутиена ви непрекъснато се подават под блузката или пък са мръсни и леко накъсани, това определено ще го изплаши и отблъсне. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!