Ни вест, ни кост осми ден от 47-годишния Костадин Стоянов Йонев. Бащата на двете абитуриентки от Средец е в неизвестност, а семейството му трепетно очаква информация от полиция и познати за състоянието на мъжа.

"Към момента няма нови данни, все още тече издирвателната акция”, казаха лаконично от пресцентъра на МВР пред "Флагман".

Костадин изчезна на 4 февруари, а три дни по-късно автомобилът му "Фолксваген Поло" бе намерен от униформените край Приморско. Той е бил заключен и без белези от разбиване.

47-годишният шофьор на международни превози имал лични проблеми, които може би са основен фактор за изчезването му. Йонев имал известна причина да тъгува през последните дни. По време на една от продължителните командировки в чужбина, той загубил част от зрението на едното си око и се притеснявал, че повече няма да може да шофира, с което доходите на семейството му ще спаднат драстично.

Няколко дни преди да изчезне, той погребал сестра си, а родителите му, живеещи в близкото село Дюлево, оттогава не били на себе си.