Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на кабеларката „България он еър” а от октомври се присъедини към екипа на „Събуди се” по Нова, ще стане титулярен водещ на сутрешното предаване.

Красивата русенка попадна в екипа, след като Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. Ерудираната Мартина обаче бързо се превърна в любимка на зрителите не само заради заради красивата си външност, но и заради богата си обща култура по теми от международната политика до екстремните спортове. 

След появата й в „Събуди се” рейтингът на предаването скочил, а силният й старт притеснил предшественичката й Лора. Амбициозната Крумова дори обмисляла варианта да прекрати майчинството си от страх, че може да загуби мястото си в сутрешното предаване. 39-годишната дебеланка била наясно, че законът е на нейна страна и телевизията е длъжна да я вземе обратно на работа. Тя обаче треперела, че може да я свалят от екран. Според хора от кухнята, твърде вероятно било Крумова да се върне в ефир, но със своя собствена рубрика, подобно на приятелката си Галя Щърбева.

За разлика от скучноватата Лора, по-младата и по-атрактивна от нея Мартина грабнала зрителите и с нестандартните си интереси. Ганчева се увличала от екстремните изживявания. Карала е водни ски по Дунав, стреляла е с пистолет, а най-голямата й страст са танците. Мартина е заклет природозащитник, обича животните, гриже се за кучета и котки, а през свободното си време изработва бижута. Сигурен знак за напрежението, което тлее между Лора и Мартина, е фактът, че репортажите на старата дружка на Крумова - Галя Щърбева, се излъчват само в събота, когато водеща на „Събуди се” е Мира Иванова, пише "Уикенд".